Feriehuse Nordjylland

Lej et af vore feriehuse i Nordjylland med udsigt over Limfjorden

BOOK VORE FERIEHUSE ONLINE HER

Nibe Camping udlejer feriehuse i Nordjylland. Vi har aktiviteter til hele familien og ligger i naturskønne omgivelser lige ud til Limfjorden med en børnevenlig strand, så der er mulighed for alle mulige vandsportsaktiviteter eller ren og skær afslapning, hvis det er hvad du bedst kunne tænke dig. Vi har 4 lækre feriehuse og har en af Nordjyllands smukkeste beliggenheder kun 15 minutters kørsel fra Aalborg.
Læs mere om feriehuse Nordjylland   Se vores butik & spisested her
feriehuse_nordjylland_feriehuse_aalborg

Feriehuse Nordjylland – Lej et feriehus hos os og oplev det smukke Nordjylland!

Lej et feriehus hos Nibe Camping i Nordjylland. Nibe Camping i Nordjylland ligger i et naturskønt område, hvor der er plads til at udfolde sig på flere måder. Du kan leje en vandcykel, der er mulighed for lystfiskeri, windsurfing, kajaksejlads og almindelig strandaktivitet. Du kan også leje en cykel og tage på en af de mange cykelruter i området, hvis du er til en aktiv ferie. De feriehuse vi udlejer i Nibe Camping i Nordjylland indbyder også til indendørs hygge om aftenen! Der er kort sagt mange udfoldelses muligheder hos os!
Læs mere om feriehuse Nordjylland
Få mere information om Lystfiskeri ferie Nordjylland
feriehuse_nordjylland_feriehuse_i_nordjylland

Feriehuse Nordjylland – I vores feriehuse i Nordjylland har vi masser af aktiviteter for børnene! 

Lej et feriehus hos Nibe Camping i Nordjylland, vi har masser af aktiviteter for børnene. Vi har et vandland med tre bassiner og vandrutsjebaner. Vi sørger også regelmæssigt for at arrangere aktiviteter for børnene – vi har hoppepuder, minigolfbaner og fodboldbaner, så der er plads til mange forskellige aktiviteter. Vores feriehuse ligger også ved en af Nordjyllands dejligste strande, hvor der er mulighed for et væld af strand- og vandaktiviteter.

Feriehuse Nordjylland – kontakt os!
Er du interesseret i at leje et feriehus i et af Nordjyllands dejligste områder – lige ud til Limfjorden. Så er du meget velkommen til at ringe og høre mere om, hvad Nibe Camping kan tilbyde på tlf. 98 35 10 62. Vi har rig mulighed for udfoldelse på land og i vandet! 
Læs mere om feriehuse Nordjylland   
Find mere information om strandcamping Nordjylland