Campingferie Nordjylland

Campingferie Nordjylland – Vil du på campingferie i Nordjylland med aktiviteter for hele familien?

Overvejer du at tage på campingferie i Nordjylland? Nibe Camping er en campingplads lige ud til Limfjorden, hvor der er en børnevenlig strand og mulighed for masser af vand- og strandaktiviteter. Vi tilbyder at danne rammerne om din campingferie i Nordjylland og har aktiviteter for hele familien. Campingpladsen ligger også tæt på Aalborg, så der er mulighed indenfor kort tid at køre til Aalborg og opleve de mange seværdigheder, som ligger i byen.   Se vores butik & spisested her
Læs mere om campingferie Nordjylland   Se mere her om Weekendophold Aalborg  
eller ring og få mere information på tlf. 98 35 10 62.

Campingferie Nordjylland – oplev en campingferie i Nordjylland for hele familien!

Hos Nibe Camping kan du opleve en campingferie i Nordjylland for hele familien. Vi har rig mulighed for at hele familien kan boltre sig. Vi har et vandland med tre bassiner og rutsjebaner som er gratis for campister, minigolfbane, petanquebane og mulighed for leje af cykler og vandcykler. Da vi ligger lige ud til Limfjorden er der også mulighed for lystfiskeri eller ren og skær afslapning med en flot udsigt på en børnevenlig strand. Så søger du en campingferie i Nordjylland, der har noget for hele familien, så se nærmere på Camping & Hytteferie. 

Campingferie Nordjylland – få en campingferie tæt på Nordjyllands hovedstad!

Med en campingferie hos Nibe Camping i Nordjylland har du mulighed for at kombinere strandferien med alle de goder, der er ved en storbyferie – og undgå stress og jag! Aalborg har mange seværdigheder bl.a. zoologisk have og Nibe Camping ligger heller ikke langt fra Faarup Sommerland. Vil du hellere isolere dig ude på landet i naturskønne omgivelser, er der også mulighed for det! Vi har alt du skal bruge for en sjov og spændende ferie – og der er mulighed for at du kan holde campingferie hele året hos Nibe Camping  i Nordjylland! 
Læs mere om campingferie Nordjylland  Få mere information om Familieferie Limfjorden

Campingferie Nordjylland – kontakt os!

Kunne du tænke dig at holde campingferie i Nordjylland? Eller har du konkrete spørgsmål om, hvad Nibe Camping kan tilbyde dig og din familie? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 98 35 10 62 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.