Aalborg

Aalborg_zoo_nordjylland_nibe_camping
Kom tæt på dyrene i Aalborg Zoo. Dyreparken ligger nær Aalborgs centrum og parken rummer mere end 1.500 dyr, fordelt på ca. 126 forskellige arter og ligger på et ca. 8 hektar stor grund. 
Springeren__aalborg_nordjylland_nibe_camping__1_
(tidligere Aalborg Søfarts - og Marinemuseum)
Oplevelsescenteret råder over et kæmpe areal på 15.000 m2. Her er der oplevelser for alle aldre, store som små.
bo_l
Bowl'n'Fun er Danmarks største kæde af Bowling- og underholdningscentre. Der serveres store og lækre buffeter alle ugens dage, og i weekenden tilbyder de også en lækker og indbydende brunch. Udover bowling tilbydes der Laser Hero, Trampolinpark, Cube, Virtual reality, Minigolf og Happies Legeland,  fredag/lørdag er der feststemning med den super populære Bowlroom. Bowl'n'Fun tilbyder også koncepter indenfor bowling og spisning til f.eks børnefødselsdage, familiefødselsdage, møder, konferencer, julefrokoster eller andre festlige lejligheder.

Klatreparken_aalborg_Nordjylland_nibe_camping__1_
Her kan du få timevis af sjove og vilde udfordringer. Tag familien og vennerne med og nyd nogle aktive timer sammen i nogle fantastiske naturomgivelser. Har du ikke lyst at klatre, men bare vil kigge på, er det gratis at blive på jorden og sidde på terassen med kig til Aalborg Zoo.
forsvars_garnisionsmuseum_aalborg_nibe_camping
Det danske Totalforsvars historie samlet på et sted. Et sted, hvor hele familien kan få nogle lærerige og spændende oplevelser sammen. Her må de fleste ting gerne må berøres.
Leos_legeland_Aalborg_Nordjylland_Nibe_camping
Leo's Legeland er et hit for hele familien! Et kæmpe legeland, for store og små. Leg, så længe du vil! Entrébilletten gælder hele dagen.
kedelhallen_nordkraft_nordjylland_Nibe_camping__1_
Et kulturhus som er indrettet i Aalborgs nedlagte kraftværk nede ved havnen.
Der er både aktiviteter i dagtimerne og om aftenen. Et hus fuld af kultur....
utzon_centret_aalborg_nibe_camping
Utzon Center er et oplevelseshus for arkitektur og design. Altid med udstillinger og formidling af nutidige strømninger i arkitektur og design med forståelse for den ny teknologi. 
Aalborgt__rnet__nordjylland_aalborg_nibe_camping__
Aalborgtårnet er et vartegn for Aalborg, Tårnet er 55 meter høj og står på en bakke der er 50 meter højt. Så med sine 105 meter er den det højeste udsigtspunkt i hele Aalborg. 
Lindholm_hoje_nordjylland_nibe_camping
På Lindholm Høje Museet kan du opleve to store udstillinger – én om vikingernes liv på Lindholm Høje og en anden om oldtiden i Limfjordslandet. Museet har desuden en velassorteret museumsbutik, der blandt andet sælger kopier af originale vikingesmykker fundet på Lindholm Høje samt uldvarer, bøger og mjød.
Kunsten_Museum_of_Modern_Art_Aalborg__1_
Er et moderne kunstmuseum – men også et oplevelseshus, hvor alle kan finde ny inspiration, og hvor store og små kan gå på opdagelse i kunst og kreativitet.
lille_vildmose_nordjylland_nibe_camping
Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret. Start jeres besøg her og bliv klædt godt på til at fortsætte oplevelsen ude i Lille Vildmose.
Jomfru_ane_gade_aalborg_nibe
er fyldt med forskellige diskoteker, bodegaer og barer, alle med hver sin stil. Så er du til det eksotiske som tiki og hula hula, mexicansk- eller amerikanskinspirerede barer, decideret club-stemning eller rock- og metalbarer, så har Gaden dét, du leder efter!
Aalborghus_aalborg_nibe_camping
Aalborghus Slot. - Et slot i bindingsværk. Aalborghus er et bindingsværksslot, der ligger i det grønne område ned mod Havnefronten i Aalborg Centrum
Lindholm_hoje_museum_aalborg_nibe_camping
Et historisk museum i Nørresundby, ved gravpladsen Lindholm Høje. Museet beskriver gravpladsen og de mange grave fra jernalderen og vikingetiden, og indeholder arkæologiske fund fra området.
Egholm_aalborg_nordjylland_nibe_camping
På få minutter kan du blive sejlet fra Aalborg til Egholm, hvor 2 vandreruter af forskellig længde fører dig rundt til forskellige lokaliteter på øen.
budolfi_kirke_aalborg_nibe_camping
Budolfi Kirke er Aalborgs domkirke med en central placering i byen på Budolfi Kirkeplads mellem Algade og Gammeltorv.
Aalborgstuen_historiske_museum_nordjylland
På Aalborg Historiske Museum kan du opleve hele byens historie.
Aalborg_Klostret_hellig__ndsklostret
Aalborg Kloster - Helligaandsklosteret i Aalborg - er grundlagt som helligåndshus i 1431. Nu rummer klosteret historiske lokaler, klosterkirke og boliger.
Kildeparken_aalborg_nordjylland_Nibe_camping
Kildeparken er en af Aalborgs ældste parker og her er der aktiviteter året rundt. I parken er der flere klassiske værker af kendte billedhuggere samt springvand.
vorfrue_aalborg_nordjylland_nibe_camping
Vor Frue Kirke er tegnet af C.F. Hansen og udsmykket af Bertel Thorvaldsen med apostelstatuerne og den verdenskendte kristusfigur. 
graabroedrekloster_museum_aalborg
Gråbrødrekloster Museet er et underjordisk museum, der ligger tre meter under en af byens travleste gågader, Algade. Det er indrettet i ruinerne af det gråbrødrekloster som blev grundlagt i 1250 og det fungerede frem til 1530 hvor det blev nedlagt.
Godthaab_hammerv__rk_nordjylland_nibe_camping
Godthaab Hammerværk er et arbejdende industrimuseum i landsbyen Godthåb syd for Aalborg. Museet har til huse i ældre industribygninger, som blev ledige ved nedlæggelsen af Zincks Fabrikker i 1977. Mange maskiner fungere fortsat til frembringelse af have- og landbrugsredskaber drevet af vandkraft. 
havnefronten_aalborg_nordjylland_nibe_camping
Aalborgs havnefront har i løbet af de seneste år gennemgået en forvandling. Hvor det før var byens travle industrikvarter, kan du i dag opleve en oase i byens rum med arkitektur i verdensklasse, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning - helt ned til vandet og i fantastiske omgivelser
musikkens_hus_aalborg_nordjylland_nibe_camping
Ved havnefronten, med udsigt over Limfjorden, finder du Musikkens Hus - det musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle,
De_syngende_tr__er_nordjylland_
Som det eneste sted i verden kan Aalborg Kongres & Kultur Center med stolthed præsentere en helt unik park med syngende træer. De Syngende Træerer er enten plantet af kunstnerne selv, eller efter tilladelse blevet plantet i kunstnernes navn. En stander ved hvert træ indeholder et lille medley af kunstnerens mest kendte musik
universitarium.dk_1
Hvert år i sommerferien åbner unge studerende fra ingeniør- og naturvidenskabsuddannelsen et sommereksperimentarium, hvor børn og unge kan eksperimentere med forskellige forsøg.
Se åbningstider her
FRI ENTRE.