hunde gratis
Hundefrigård
Hunde træf
hunde åben hele året

Hunde på Nibe Camping

Hunde er altid velkommen på Nibe Camping

Hunde er altid velkommen på Nibe Camping og de er gratis at medbringe i egen campingvogn, telt eller autocamper,
men hunden skal altid være i snor, også når den er ved campingvognen eller hytten.
Det er tilladt at opstille hundehegn ved campingvognen eller hytten, så man er fri for at have hunden i snor når man opholder sig ved vognen eller ved hytten.
Er man fastligger eller benytter tomvogns ordningen skal hegnet nedtages når man ikke er på enheden.
 
Vi har fået indhegnet 2100 m2 syd for campingpladsen, dette område kalder vi HUNDENES FRIGÅRD. Området er indhegnet med haresikret trådhegn på 140 cm i højden, hvilket burde kunne holde de fleste hunde inde. Her kan hundene tumle og lege, og have det sjovt og få brugt noget energi, men husk altid at man skal holde hunden under opsyn. 
Et rigtig godt sted også at lufte og få rørt hunden er cykel/naturstien der går gennem pladsen langs med fjorden. Stien har en længde på 50 km, og er den nedlagte jernbane som gik mellem Aalborg og Hvalpsund. Så her er der rig mulighed for både lange og korte gåture med hunden.
 
Hundens efterladenskaber skal altid samles op, også langs cykel- / naturstien, på stranden, samt i Hundenes frigård, så husk altid at medbringe hundeposer. 
 
Hunde er ikke tilladt i Hytte 8 & 9 (30m2 komfort hytte) og på værelserne og i vores motelhytter .
Men er hjertelig velkommen i vores familiehytter 25m2 m/toilet & bad 1-plans hytterne og hvis den ikke vejer mere en 15 kg i hytte 6 & 7 (komforthytte 30 m2)  mod et ekstra gebyr på 55 kr. i døgnet. 
Men vi skal kontaktes på 98351062 hvis man ønsker at medbring hund i disse hytter. 
 
Desuden kan vi anbefale Frejlev Hundeskov Grøndalsvej 25, 9200 Aalborg SV som ligger ca. 15 minutters kørsel fra Nibe Camping. Man kan se mere om Frejlev Hundeskov her