Lystfiskeri

Lystfiskeri af havørreder & hornfisk ved Nibe Camping

Området ud for Nibe Camping er en fin kyststrækning til vadefiskeri med spin eller flue efter havørred og steelheads. Der er gode muligheder for at fange grønlændere i vinterhalvåret, samt gydevandringsfisk i sommer/efterår. Fra maj til starten af juli er der masser af hornfisk i sejlrenden ca. 50 - 75 m fra kysten.
Læs mere om lystfiskeri i området på lystfiskeri.dk her

Vi har haft besøg af Jari fra campingogfiskeri.dk.

Kystfiskeri efter havørreder & hornfisk ved Limfjorden

Fiskeri efter havørreder ved Nibe Camping foregår som regel som kystfiskeri. Når ørrederne trækker op i åerne for at gyde i foråret, samt igen om efteråret. Limfjorden ved Nibe Camping er ikke særligt dybt, så ørrederne kommer ca. 100 meter fra kysten i sejlrenden. Det kan lade sig gøre at fiske direkte fra stranden, men ellers husk waders og gå et stykke ud i fjorden i nærheden af sejlrenden. Læs mere om havørreder og fangstmetoder her 
 
Fra maj til strarten af juli kan der fanges masser af hornfisk i Limfjorden lige ud for Nibe Camping. Fiskeriet foregår som med ørreder ved kystfiskeri. Læs mere om hornfisk og fangstmetoder her
Hornfisken fanges på slanke blink, sildestykker og fluer. Dage med solskin giver ofte det bedste resultat. Hornfisken bider også på downrigger blink, så fisker man efter havørred i hornfiskesæsonen, så fanges den meget tit som bifangst.

Lystfiskeri i åerne omkring Nibe Camping

Både Halkær Å og Sønderup Å har udløb i Halkær Bredning, hvor ørrederne trækker op fra Limfjorden for at gyde. Se mere om Halkær Å og Sønderup Å her.

Køb dit fisketegn på www.fisketegn.dk her

fisketips.dk - blog om lystfiskeri i Danmark  
For at kunne læse artikler, skal du være logget ind. Tilmeld dig her (det er gratis.)

Hvis du ikke er til lystfiskeri ved kysterne er der også mulighed i en af de nærliggende put & take søer i Nordjylland. Se vores side om put & take søer.
Kontakt

Nibe Camping

Løgstørvej 2

+45 98 35 10 62
Følg os på Facebook
Besøg os

Vi holder åbent hele året

Få vist ruteplan til Nibe Camping

Hjertestarter

Vi er en del af hjertestarter netværket.

Hjertestarteren befinder sig i køkkenet i sevicebygningen

Vi er medlem af