vintercamping udsigt over cykelstien
vintercamping pl. 177
vintercamping knortegæs
vintercamping 20 er række
vintercamping pl. 185
vintercamping pl. 183

Vintercamping

Tag på vintercamping ved Limfjorden 1 km. fra Nibe midt i det skønne Nordjylland

Campingferie i Danmark er traditionelt en sommerfornøjelse, og langt de fleste besøger da også campingpladserne i sommermånederne. Men ikke alle stopper, når termometret falder. Et stigende antal campister ønsker at campere hele året rundt, hvilket naturligvis skyldes, at moderne campingvogne efterhånden er så godt isolerede, at en efterårsstorm eller nattefrost ikke er noget problem. 
 
Så tag på vinter camping ved Limfjorden i Nibe i det skønne Nordjylland og nyd naturen ved fjorden, gå en tur i Skalskoven kun få kilometer fra campingpladsen, eller tag cyklen med og tag en tur på en af de mange cykel og vandreruter i og omkring Nibe, følg evt. naturstien omkring Halkær Bredning.
 
Vi kan tilbyde en plads hvor man kan komme rigtig tæt på naturen med et rigt dyreliv på Limfjorden og i Nibe Bredning, da strandengen på Nibe Camping er et yndet område for trækfugle som ænder, gæs ( primært de sjældne lysbugede knortegæs ) og svaner om vinteren. Og alligevel er der kun 15 minutters kørsel til Aalborg hvor man kan benytte sig af de mange shopping muligheder, kulturelle tilbud eller nyde en frokost eller middag på en af de mange restauranter.
 
Der er også mulighed for at få en fast plads hele vinteren, så man nemt kan komme ud i naturen på fridage og ferier
 

Vintercamping er ikke kun for dem med hus på krogen