Strandcamping Nordjylland

Strandcamping Nordjylland – Leder du efter en smuk og hyggelig strandcamping i Nordjylland?

Vil du gerne på strandcamping i Nordjylland? Nibe Camping & Hytteferie tilbyder strandcamping i naturskønne omgivelser for hele familien i Nordjylland. Vi ligger placeret lige ud til Limfjorden, hvor der er en børnevenlig strand og masser af mulighed for at boltre sig med aktiviteter på stranden og i vandet. Vi har masser af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne og tilbyder at danne en hyggelig og skøn ramme for din strandferie i Nordjylland.
Læs mere om strandcamping Nordjylland eller ring for mere information på tlf. 98 35 10 62
Få mere information om familiecamping i Nordjylland her

Strandcamping i Nordjylland – børnevenlig strandcamping i Nordjylland

Hos Nibe Camping lægger vi vægt på at der skal være tilbud til hele familien, når familien skal på strandcamping i Nordjylland. Vi har badeland med tre bassiner og rutsjebaner, hoppepude til børnene, mulighed for leje af vandcykler og almindelige cykler, hvis I vil opleve en af vores mange cykelruter i området. Der er mulighed for en ferie med masser af aktivitet, men der er også de perfekte rammer til total afslapning, hvis det er hvad I har brug for.  

Strandcamping Nordjylland – Søger du efter strandcamping i Nordjylland med mulighed for lystfiskeri?

På Nibe Camping i Nordjylland tilbyder vi strandcamping med mulighed for lystfiskeri af både havørred, hornfisk og steelheads. Vi har optimale fiskeforhold for både kystfiskeri og fiskeri med waders. Vi har også flere put and take søer tæt på campingpladsen, hvis du ikke er til havfiskeri. Hos Nibe Camping er der mulighed for at sammensætte strandcampingferie i Nordjylland med aktiviteter, der passer til hele familien.  

Strandcamping Nordjylland – kontakt os!

Vil du gerne på skøn strandcamping i Nordjylland? Så er du meget velkommen til at ringe til os for pladsbestilling eller konkrete spørgsmål om, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. Vi udlejer også campingvogne, værelser og hytter, hvis I ikke har egen campingvogn. Vores telefonnummer er 98 35 10 62.