Lystfiskeri ferie Nordjylland

Lystfiskeri ferie Nordjylland – Vi kan stå for rammerne om din lystfiskeri ferie i Nordjylland!

Nibe Camping tilbyder at danne rammen om din lystfiskeri ferie i Nordjylland. Vi har et bredt udvalg af hytter, værelser og campingvogne som du kan leje og har også en campingplads, hvis du selv har campingvognen og bare leder efter det perfekte sted at campere på din lystfiskeri ferie i Nordjylland. Vi ligger i et naturskønt område lige ud til Limfjorden, hvor der er rig mulighed for lystfiskeri.
Læs mere om lystfiskeri ferie Nordjylland – eller ring og hør mere på tlf. nr. 98 35 10 62

Lystfiskeri ferie Nordjylland – vi tilbyder lystfiskeri ferie i naturskønne omgivelser i Nordjylland!

Hold din lystfiskeri ferie hos Nibe Camping & Hytteferie i Nordjylland – vi ligger i naturskønne omgivelser lige ud til Limfjorden og der er bl.a. mulighed for leje af vandcykel, hvis du har lyst til en afslappende tur på vandet. Her er der mulighed for at fange fisk som havørred, hornfisk og steelheads. Der er mulighed for kystfiskeri men ellers så tag dine waders med og få et perfekt fiskested nær sejlrenden. Nibe Camping & Hytteferie i Nordjylland tilbyder de perfekte omgivelser til din lystfiskeri ferie!
Læs mere om lystfiskeri ferie Nordjylland

Lystfiskeri ferie Nordjylland – tag familien med på lyst fiskeri ferie i Nordjylland!

Hos Nibe Camping er der også mulighed for at tage familien med på lystfiskeri ferie i Nordjylland. Vi tilbyder mange aktiviteter for hele familien, hvis ikke alle er de store lystfiskere. Vi har bl.a. vandland med tre bassiner og rutsjebaner, vi har hoppepude og aktiviteter for børnene. Der er også minigolfbane, foldboldbane og meget andet, hvis I har lyst til at boltre Jer sammen som familie. Hos Nibe Camping & Hytteferie kan du tage familien med på lystfiskeri ferie i Nordjylland og slappe helt af.
Læs mere om lystfiskeri ferie Nordjylland

Lystfiskeri ferie Nordjylland – kontakt os!

Kunne du tænke dig en lystfiskeri ferie i Nordjylland? Og er du interesseret i at høre mere om, hvad vi tilbyder hos Nibe Camping? Så er du meget velkomne til at kontakte os for yderligere oplysninger på telefonnummer 98 35 10 62.
Læs mere om lystfiskeri ferie Nordjylland