Weekendophold Aalborg

Leder du efter et weekendophold i nærheden af Aalborg?

Book feriehus, hytte eller værelse online her
 
Leder du efter et weekendophold ved Aalborg? Så kan Nibe Camping tilbyde dig et weekendophold tæt på Aalborg, og et feriehus, værelse, en campinghytte eller campingvogn, hvor du kommer helt ud til Limfjorden og kan boltre dig i naturskønne omgivelser. Vi har et stort udbud af aktiviteter men har også plads til afslapning, hvis det er hvad du trænger til.
_eekendophold_aalborg__eekendophold_i_aalborg

Weekendophold Aalborg – Vi tilbyder weekendophold tæt på Aalborg for hele familien!

Nibe Camping tilbyder et weekendophold tæt på Aalborg med aktiviteter for hele familien. Vi ligger lige ud til Limfjorden, hvor der er mulighed for vandsportsaktiviteter, alm. strandaktiviteter og et dejligt sted at fiske, hvis det er hvad I har lyst til. Til børnene er der vandland med tre bassiner og rutsjebaner, hoppepuder og meget andet. Så skal hele familien have mulighed for at boltre sig sammen på et weekendophold tæt på Aalborg, kan Nibe Camping tilbyde de helt rigtige rammer for en miniferie!  
Læs mere om weekendophold Aalborg

Få mere information om Familieferie Nordjylland

_eekendophold_aalborg__eekendophold_ved_aalborg(1)

Weekendophold Aalborg – Oplev et weekendophold tæt på Aalborg i et naturskønt område!

Nibe Camping ligger i nærheden af Aalborg og du kan derfor med et weekendophold hos os kombinere oplevelser i Nordjyllands storby med oplevelser i naturskønne omgivelser! Vi ligger lige ud til Limfjorden og der er mulighed for at leje cykler og vandcykler, så du kan komme helt tæt på naturen. Der er også mulighed for total afslapning på stranden. Hos Nibe Camping kan du sammensætte det weekendophold, i nærheden af Aalborg, der bedst passer til dine behov. 
Læs mere om weekendophold Aalborg
 

Weekendophold Aalborg - kontakt os!
Trænger du til et weekendophold, der ligger i nærheden af Aalborg? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 98 35 10 62 og høre mere. Vi har både campingplads og værelser, feriehytter samt campingvogne du kan leje!