Familieferie Limfjorden

Familieferie Limfjorden – vil du holde familieferie ved den naturskønne Limfjord?

Vil du holde din familieferie ud til Limfjorden? Nibe Camping ligger ud til Limfjorden og er det perfekte sted at holde familieferie. Vi ligger i et naturskønt område med en børnevenlig strand og aktivitetsmuligheder for hele familien. Hos os kan du campere i egen campingvogn eller leje en af os. Vi udlejer også feriehytter og værelser. Hos Nibe Camping kan du holde en skøn familieferie lige ud til Limfjorden hele året.
Læs mere om familieferie Limfjorden    Læs også mere om Weekendophold Aalborg
– eller ring for mere information på tlf. 98 35 10 62.

Familieferie Limfjorden –  Børnevenlig familieferie ud til Limfjorden!

Hos Nibe Camping tilbyder vi at danne ramme om en smuk og hyggelig familieferie ud til Limfjorden. Vi har aktiviteter for børnene herunder vores vandland med tre bassiner og rutsjebaner. Børnene kan også boltre sig på vores hoppepude, på legepladsen, spille minigolf eller fodbold m.m. så I har mulighed for at hygge sammen som familie.

Familieferie Limfjorden – Familieferie med mulighed masser aktiviteter ved Limfjorden

Nibe Camping ligger lige ud til Limfjorden, så du kan holde familieferie tæt på strand og vand. Der er mulighed for vandcykling, kano- og kajaksejlads, windsurfing og lystfiskeri af bl.a. hornfisk, havørreder og steelheads. Du kan selvfølgelig også bare få en almindelig afslapnings bade- og strandferie i skønne omgivelser. I kan leje cykler og tage på sightseeing i området på en af vores mange cykelruter. Med en familieferie ud til Limfjorden er der både mulighed for en afslapningsferie og en ferie med masser af aktiviteter for hele familien.

Familieferie Limfjorden – kontakt os.

Vil du gerne holde en familieferie ud til Limfjorden og skabe de perfekte rammer, hvor familien kan boltre sig med vore mange aktiviteter eller slappe helt af på vores børnevenlige strand? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 98 35 10 62 og få mere information. Læs mere om familieferie Limfjorden